Pla General Cabecera

Participació pública del PRI-M-57

Comença la participació pública en matèria de paisatge per al desenvolupament del Pla de Reforma Interior PRI-M-57 (Patos-Gumbau).

Mitjançant Decret d'Alcaldia de data 13 de febrer de 2023 se sotmet a consulta pública la Memòria dels aspectes paisatgístics prèvia a l'Estudi d'Integració Paisatgística i el seu qüestionari. A partir dels resultats que s'obtinguen s'elaborarà dit estudi que acompanyarà al PRI proposant solucions que preserven i posen en valor el paisatge de la marjal de Castelló de la Plana.

Anima't a participar!

Des de hui (16/02/2023) i durant un termini de 20 dies naturals s'exposarà la documentació tant a l'oficina de la Tinença d'Alcaldia del Grao (Passeig de Bonavista 28), com a l'edifici de Quatre Cantons (Carrer d’Enmig 82 4ª planta), i en format digital en aquesta web.

Ací disposes del document explicatiu i del qüestionari a implementar. El pots realizar en paper, imprimint la fitxa, i entregant-la a les seus abans esmentades,o cumplimentant-la en format en línia, i quedarà registrat el resultat.

Consulta la memòria
Descarrega el qüestionari per imprimir
Respon al qüestionari en línia