Advertència: El termini per a la recollida d’enquestes de participació ciutadana de les 17 zones finalitza el 28 de febrer perquè aquestes es puguin compendiar, analitzar i atendre, en el seu cas, a la major brevetat possible. Podeu continuar el procés de participació ciutadana emplenant l’enquesta que trobareu a la pestanya 'Perspectiva de gènere'. Moltes gràcies per la vostra participació.

Educació per als més petits

Urbanito, Naturena i Ciutadino són tres robots la missió dels quals és conservar, urbanitzar i fer créixer la ciutat de Castelló d’una manera organitzada, lògica, sostenible i adaptada per a tota la ciutadania.
Hola sóc Urbanito i jo m’encarregue d’aspectes de la ciutat com la mobilitat sostenible, els mitjans de transport, els carrils bici i els carrers, la seguretat vial i la recuperació de l’espai públic.
Hola sóc Naturena i jo m’encarregue d’aspectes de la ciutat com les zones verdes, els parcs, la protecció de la vegetació i la protecció de la fauna.
Hola sóc Ciutadino i jo m’encarregue d’aspectes de la ciutat com l’arquitectura, els serveis, els barris i els camins escolars segurs.
T’esperem perquè ens dónes la teua opinió i ens ajudes amb les teues idees a millorar, entre tots, la nostra ciutat. Molt prompte pujarem les fotos de les sessions. Visiteu-nos després de cada reunió per a vore les vostres idees!